Lead software architect (24-40 uur)

Houd het jou ook zo bezig: hoe maak je software zo betrouwbaar, bruikbaar en veilig mogelijk? En met welke tools, organisatie en aanpak kunnen we dat het beste doen? Wij houden van samenwerken en een informele omgeving, jij ook?

Dan komen wij graag met jou in gesprek.

Hoe ziet jouw werkterrein eruit?
Als lead architect ben je de technisch verantwoordelijke voor ons it-platform en de daarop draaiende solutions. 

Enerzijds bewaak je de betrouwbaarheid, security en performance, anderzijds denk je mee over de toepassingen, bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Je draagt eraan bij dat software development voor iedereen een duidelijk en werkbaar proces is.

Je bent een gesprekspartner voor management en collega’s voor strategische en operationele zaken. Je bent een toegankelijke vraagbaak, collega’s kunnen bij jou terecht voor hulp, kennis en ideeën.    

Jouw precieze takenpakket en verdere ontwikkeling stemmen wij zo goed mogelijk af op jouw kwaliteiten, interesses en ambities.

Ontwikkeltools
Front end: Razor, Javascript/JQuery, Ajax, HTML/CSS, Bootstrap
Back end: Visual Studio, C#, ASP.NET MVC, Web services
Database: SQL (MySQL)
Proces: gitHub, Jira


De ideale kandidaat
Als Lead software architect heb je een solide technische opleiding en deed je uitgebreide ervaring op. Wij denken dan aan HBO+/WO-niveau en 10 jaar relevante ervaring.

Wij vinden het een pré als je ervaring hebt met Cloud Computing of High Performance Computing.

Persoon: visie, initieert, zoekt samenwerking, doortastend
Vakkennis/ervaring: front end, back end, database, tooling en organisatie 
Werkwijze: overzicht, structuur, betrouwbaar, optimaliseren


Over Pensioennavigator
Eerlijke en begrijpelijke informatie over pensioen voor alle werkgevers en werknemers. Dat is waar wij ons best voor doen. Pensioennavigator is hét IT-platform voor vrijwel alle pensioenaanbieders en veel professionele adviesorganisaties. Pensioennavigator automatiseert het vergelijken en afsluiten van pensioencontracten. Dat scheelt tijd, geld en inzet, waardoor werkgevers sneller een beter voorstel krijgen. Werk mee en groei mee met ons IT-platform. Een garantie voor afwisselend werk. Kom gewoon eens praten over jouw mogelijkheden bij onze professionele, laagdrempelige organisatie.


Wat bieden wij?
Wij rollen de rode loper voor je uit: een arbeidsovereenkomst op maat met een aantrekkelijk mix van salaris, pensioen (zonder eigen bijdrage), laptop, een elektrische fiets, een opleiding of extra vrije dagen. Praten kan altijd.

Al bestaan we al een tijdje, we lijken soms wel een start-up. Volop plannen en ambitie. Daarom zitten we ook in B.Amsterdam – een voormalige IBM-fabriek – met afstand de grootste start-up-hub en een dynamische en inspirerende plek om te werken.

Ben je op zoek naar interessant en relevant werk op een inspirerende plek, met goede kansen voor goede mensen? Dan nodigen wij je graag uit voor een nadere kennismaking, want wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die met ons mee willen denken, werken en groeien.


Interesse in deze vacature?
Dan ontvangen wij graag jouw cv via onderstaand sollicitatieformulier.

Nog vragen? Neem contact op met Marleen Boots op 06-26612200 of op mboots@pensioennavigator.nl. Ze vertelt je graag meer over deze vacature. 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Informatie opvragen en/of solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.