Wie zijn wij?

 

 

Alle kennis onder één dak

  • Actuarissen
  • Econometristen
  • Fiscaal juristen
  • Pensioenexperts
  • Software-engineers

 

Pensioennavigator

Pensioennavigator is het facilitaire bedrijf voor de pensioenbranche op het gebied van software en kennis.

Wij zijn volledig onafhankelijk en zelfstandig. De software wordt door onze eigen experts ontwikkeld en ondersteund. Zij zien er ook op toe dat de software voldoet aan alle actuele wettelijke regelgevingen.

Historie

Pensioennavigator is van oorsprong een joint venture tussen Pensioendesk Nederland bv en Actuarieel Adviesbureau Vermaase bv. Sinds 2010 zijn alle aandelen in handen van Vermaase.

Pensioennavigator is in 2007 ontstaan om de adviesmethode van Pensioendesk en de reken- en vergelijkingssoftware van Vermaase te combineren en als compleet adviespakket in de markt te kunnen zetten. Met deze innovatieve aanpak werd in 2007 de ISI-Innovatieprijs gewonnen.

Tussen 2008 en 2009 werden de belangrijkste verzekeraars en hun pensioenproducten opgenomen in Pensioennavigator Collectief.

Marktleider

Pensioennavigator is de facto de marktleider voor adviessoftware collectief pensioen en lanceert vervolgens in 2010 de software voor DGA/individueel, waar al voor de officiële introductie diverse grote marktpartijen mee werkten.

Directie

De directie van Pensioennavigator bestaat uit de volgende personen:

Fol van Krieken – commercie

Edward Vermaase – operations

Robin Vermaase – algemeen