Specialist scenarioanalyse en lifecycles (24-40 uur)

Ons IT-platform dient voor het pensioenakkoord, pensioenadvies, pensioenoffertes en het vergelijken daarvan! Eerlijke en begrijpelijke informatie over pensioen voor alle werkgevers en werknemers. Dat is waar wij ons best voor doen. Pensioennavigator is inmiddels het belangrijkste platform voor vrijwel alle aanbieders en meer dan 300 professionele adviesorganisaties.

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een specialist scenarioanalyse en lifecycles. Zoek je afwisselend werk op een unieke plek in de pensioenwereld? Kom gewoon eens praten over jouw mogelijkheden bij onze professionele en laagdrempelige organisatie.


Robin – Directeur Pensioennavigator

Wij werken vanuit ons eigen kantoor en niet bij klanten op locatie, al is het nu ook veel thuiswerk natuurlijk.
Onze werktijden zijn flexibel, we hebben korte communicatielijnen en er heerst een informele werksfeer.
Daarnaast hebben we ook geen urenadministratie ;-). Je kunt dus echt bezig zijn met de leuke dingen van het vak!

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als specialist op het gebied van scenarioanalyse, lifecycles en beleggingen onderzoek je de beleggingsproposities in de pensioenmarkt. Je zorgt voor betrouwbare, up-to-date informatie en berekeningen van de lifecycles die wij in de software ondersteunen. Je werkt mee aan de ontwikkeling en onderhoud van modellen of datasets voor economische scenario’s. Je bent aanspreekpunt en vraagbaak voor aanbieders, adviseurs en collega’s.


De ideale kandidaat
Afgeronde relevante opleiding, bv. econometrie
Minimaal 5 jaar relevante ervaring
Persoon: communicatief, koersvast, teamwork
Vakkennis/ervaring: scenarioanalyse, beleggen, software development/performance
Werkwijze: overzicht, structuur, betrouwbaar


Wie zijn wij?
Al bestaan we al een tijdje, we lijken soms wel een start-up. Volop plannen en ambitie. Daarom zitten wij ook in B. Amsterdam – een voormalige IBM-fabriek – met afstand de grootste start-up-hub en een dynamische en inspirerende plek om te werken.

De overheid werkt wederom aan een van de ingrijpendste wijzigingen van de pensioenwet. Dit heeft serieuze gevolgen voor werkgevers en zeker ook voor werknemers.

Er is dan ook een enorme behoefte aan advies-, communicatie- en workflow-automatisering …. en dat is wat wij het beste doen 😉


Wat bieden wij?
Wij rollen de rode loper voor je uit: een arbeidsovereenkomst op maat met een aantrekkelijk mix van salaris, pensioen (zonder eigen bijdrage), laptop, een elektrische fiets, een opleiding of extra vrije dagen. Praten kan altijd.

Ben jij op zoek naar interessant en relevant werk op een inspirerende plek, met goede kansen voor goede mensen? Dan nodigen wij je graag uit voor een nadere kennismaking, want wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die met ons mee willen denken, werken en groeien.


Voelt deze vacature voor jou als een goede stap in je carrière?
Dan ontvangen wij graag jouw cv via onderstaand sollicitatieformulier.

Nog vragen over de vacature?
Neem dan gerust contact op met Marleen Boots op 06-26612200 of op mboots@pensioennavigator.nl. Zij vertelt je graag meer over deze vacature.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Informatie opvragen en/of solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.