Senior fullstack developer (24-40 uur)

Houd het jou ook zo bezig: een goede oplossing maken en steeds proberen om het volgende keer weer net even handiger, sneller of mooier te doen? Voel je je thuis bij enthousiaste collega’s en vind je het leuk om jouw kennis te delen? Word je blij van afwisselend werk in een informele omgeving?

Dan komen wij graag met jou in gesprek. 

Hoe ziet jouw werkterrein eruit?
Als senior developer kun je zowel aan generieke componenten werken als aan een of meer solutions. 

Samen met collega’s bouw je in sprints aan nieuwe releases. 

Je kijkt kritisch constructief naar de ontwerpen en specificaties om tot een zo goed mogelijk resultaat te kunnen komen.

Je houdt er van om kwaliteit te leveren, betrouwbare code, veilig en met goede performance. Je kunt je technische ambitie goed in het perspectief zien van gebruiksvriendelijkheid en het kostenaspect. Immers uiteindelijk moeten gebruikers er fijn mee kunnen werken tegen een faire prijs. 

Je coacht junior collega’s en het team kan bij jou terecht voor hulp, kennis en ideeën.

Jouw takenpakket en verdere ontwikkeling stemmen wij zo goed mogelijk af op jouw kwaliteiten, interesses en ambities.

Ontwikkeltools
Front end: Razor, Javascript/JQuery, Ajax, HTML/CSS, Bootstrap
Back end: Visual Studio, C#, ASP.NET MVC, Web services
Database: SQL (MySQL)
Proces: gitHub, Jira


De ideale kandidaat

Als senior developer volgde je een relevante opleiding en deed je brede ervaring op. Wij denken dan aan HBO-niveau en tenminste 5 jaar relevante ervaring als developer.

Wij vinden het een pré als je ervaring hebt met Cloud Computing of High Performance Computing.

Persoon: constructief, realistisch, gangmaker
Vakkennis/ervaring: Front end, Back end, Database
Werkwijze: oplossingsgericht, kwaliteit, doordenken/meedenken


Over Pensioennavigator
Eerlijke en begrijpelijke informatie over pensioen voor alle werkgevers en werknemers. Dat is waar wij ons best voor doen. Pensioennavigator is hét IT-platform voor vrijwel alle pensioenaanbieders en veel professionele adviesorganisaties. Pensioennavigator automatiseert het vergelijken en afsluiten van pensioencontracten. Dat scheelt tijd, geld en inzet, waardoor werkgevers sneller een beter voorstel krijgen. Werk mee en groei mee met ons IT-platform. Een garantie voor afwisselend werk. Kom gewoon eens praten over jouw mogelijkheden bij onze professionele, laagdrempelige organisatie.


Wat bieden wij?
Wij rollen de rode loper voor je uit: een arbeidsovereenkomst op maat met een aantrekkelijk mix van salaris, pensioen (zonder eigen bijdrage), laptop, een elektrische fiets, een opleiding of extra vrije dagen. Praten kan altijd.

Al bestaan we al een tijdje, we lijken soms wel een start-up. Volop plannen en ambitie. Daarom zitten we ook in B.Amsterdam – een voormalige IBM-fabriek – met afstand de grootste start-up-hub en een dynamische en inspirerende plek om te werken.

Ben je op zoek naar interessant en relevant werk op een inspirerende plek, met goede kansen voor goede mensen? Dan nodigen wij je graag uit voor een nadere kennismaking, want wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die met ons mee willen denken, werken en groeien.


Interesse in deze vacature?
Dan ontvangen wij graag jouw cv via onderstaand sollicitatieformulier.

Nog vragen? Neem contact op met Marleen Boots op 06-26612200 of op mboots@pensioennavigator.nl. Ze vertelt je graag meer over deze vacature. 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Informatie opvragen en/of solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.