Medewerker aan het woord: Sophie Krag-Beijeman

Wat doe je als stewardess als je vanwege corona thuis komt te zitten? Dan ga je je omscholen tot developer en ga je bij Pensioennavigator aan de slag. Dat is tenminste wat Sophie Krag-Beijeman heeft gedaan en ze kan het iedereen aanraden. En hoewel ze niet meteen wist wat ze kon verwachten bij een bedrijf als Pensioennavigator, heeft onze HR-adviseur Marleen Boots haar enthousiast gemaakt en heeft Sophie het erg naar haar zin.  

Sophie: “Bij Pensioennavigator werk ik sinds november 2021 drie dagen per week als Full Stack Developer. De programmeertaal C# was nog nieuw voor mij, maar ik krijg hier alle ruimte om te leren, vragen te stellen, maar ook om zelf te onderzoeken. Mijn collega’s zijn behulpzaam en luisteren naar nieuwe ideeën, ook als die van de minder ervaren developers komen.


De sfeer bij Pensioennavigator is heel prettig en informeel. Het is een klein bedrijf en daardoor erg flexibel. Je hebt de mogelijkheid hybride te werken en je kunt zelf je werkdagen bepalen. Het kantoor is goed bereikbaar en lekker hip.” 


Lijkt het jou ook leuk om net als Sophie bij ons te komen werken, bekijk dan onze vacatures.
We gaan graag met je in gesprek.

Bekijk hier alle vacatures