Actuaris/developer (24-40 uur)

Ben jij op zoek naar een functie in een dynamische omgeving waar je je actuariële kennis kunt combineren met programmeer skills, dan is dit je kans!

Want voor een actuaris met een software hart is er niets leuker dan pensioen… Tenminste als je bij Pensioennavigator werkt. Marktleider met een uniek it-platform in een geweldig interessante periode vanwege de nieuwe pensioenwetgeving. Een garantie voor afwisselend en relevant werk. Leuke collega’s ook, prima arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkplek bovendien.


Hoe ziet jouw functie eruit?
Wijzigingen in pensioenwetgeving en ontwikkelingen op de pensioenmarkt vragen voortdurend om aanpassing of uitbreiding van onze actuariële modellen en software. In ons team ben je daar mede verantwoordelijk voor, dat houdt in:

  • • Vertalen van de ontwikkelingen in de markt naar nieuwe of gewijzigde actuariële modellen
  • • Het ontwikkelen en onderhouden van rekenregels en -methodes in deze actuariële modellen in de software
  • • Het programmeren, testen en documenteren van de nieuwe of aangepaste onderdelen
  • • Controleren en doorrekenen van de rekenmodellen
  • • Je werkt samen met actuarissen, developers, juristen en andere specialisten

De ideale kandidaat
Afgeronde opleiding Econometrie, Actuariële Wetenschappen of gelijkwaardig (WO)
Goed ingevoerd in de pensioenwereld
Minimaal 5 jaar ervaring met actuariële werkzaamheden
Kennis en ervaring op het gebied van beleggen is een pré
Ervaring met software development
Kennis van C# en werken met object georiënteerd programmeren is een pré
Je bent creatief, zelfstandig en proactief
Je hebt goede analytische vaardigheden en kunt complexe wijzigingen vertalen in concrete oplossingen
Je werkt gestructureerd en secuur
Je bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal woord en schrift


Wie zijn wij?
Eerlijke en begrijpelijke informatie over pensioen voor alle werkgevers en werknemers. Dat is waar wij ons best voor doen. Pensioennavigator is inmiddels het belangrijkste platform voor vrijwel alle aanbieders en professionele adviesorganisaties.

Adviseurs  gebruiken Pensioennavigator voor het vergelijken van pensioenaanbieders en het adviseren van werkgevers en werknemers. Voor aanbieders is Pensioennavigator een belangrijk verkoopkanaal en tegelijkertijd een bron van informatie.

Al bestaan we al een tijdje, we lijken soms wel een start-up. Volop plannen en ambitie. Daarom zitten wij ook in B. Amsterdam – een voormalige IBM-fabriek – met afstand de grootste start-up-hub en een dynamische en inspirerende plek om te werken.

De overheid werkt wederom aan een van de ingrijpendste wijzigingen van de pensioenwet. Dit heeft serieuze gevolgen voor werkgevers en zeker ook voor werknemers.

Er is dan ook een enorme behoefte aan advies-, communicatie- en workflow-automatisering …. en dat is wat wij het beste doen 😉


Wat bieden wij?
Wij rollen de rode loper voor je uit: een arbeidsovereenkomst op maat met een aantrekkelijk mix van salaris, pensioen (zonder eigen bijdrage), laptop, een elektrische fiets, een opleiding of extra vrije dagen. Praten kan altijd.

Ben jij op zoek naar interessant en relevant werk op een inspirerende plek, met goede kansen voor goede mensen? Dan nodigen wij je graag uit voor een nadere kennismaking, want wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die met ons mee willen denken, werken en groeien.


Voelt deze vacature voor jou als een goede stap in je carrière?
Dan ontvangen wij graag jouw cv via onderstaand sollicitatieformulier.

Nog vragen over de vacature?
Neem dan gerust contact op met Marleen Boots op 06-26612200 of op mboots@pensioennavigator.nl. Zij vertelt je graag meer over deze vacature.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Sollicitatie formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.