Lead actuaris/econometrist

Pensioennavigator is hét online IT-platform voor vrijwel alle pensioenaanbieders en voor meer dan 300 professionele adviesorganisaties. Voor advies, kennis en opleiding en natuurlijk voor het opstellen van offertes; om deze vervolgens te vergelijken en meteen op te maken. Wij nemen het gehele reken- en adviesproces voor pensioenadviseurs uit handen. Dat scheelt tijd, geld en inzet, waardoor de werkgever sneller een beter voorstel krijgt.

Werk mee en groei mee met dit leidende pensioenplatform. Een garantie voor afwisselend werk. Kom gewoon eens praten over jouw mogelijkheden bij onze professionele, laagdrempelige organisatie.


Hoe ziet jouw functie eruit?
Als Lead Actuaris/econometrist ben je de drijvende en sturende kracht van het actuariële team dat onze lifecycle scenarioanalyse en de marktbrede tarievenbank (door)ontwikkelt en onderhoudt. Je kan goed uit je woorden komen en bent gesprekspartner voor onze grootste klanten. Via kennis/opinie publicaties draag je bij aan ons eigen gezicht en geluid in de markt. Je staat met beide benen in de praktijk, je levert een bijdrage aan onze opleidingen en helpt bij moeilijke vragen van adviseurs of aanbieders uit de praktijk. Omdat je niet alles zelf kunt weten heb je een netwerk van complementaire specialisten en andere nuttige contacten.


De ideale kandidaat
Afgeronde opleiding Econometrie, Actuariële Wetenschappen of gelijkwaardig (WO)
Minimaal 10 jaar relevante ervaring
Persoon: visie, initieert, zoekt samenwerking
Vakkennis/ervaring: pensioen, beleggen, actuariaat, software development
Werkwijze: overzicht, innovatie, structuur, betrouwbaar


Wie zijn wij?
Eerlijke en begrijpelijke informatie over pensioen voor alle werkgevers en werknemers. Dat is waar wij ons best voor doen. Pensioennavigator is inmiddels het belangrijkste platform voor vrijwel alle aanbieders en meer dan 300 professionele adviesorganisaties.

Al bestaan we al een tijdje, we lijken soms wel een start-up. Volop plannen en ambitie. Daarom zitten wij ook in B. Amsterdam – een voormalige IBM-fabriek – met afstand de grootste start-up-hub en een dynamische en inspirerende plek om te werken.

De overheid werkt wederom aan een van de ingrijpendste wijzigingen van de pensioenwet. Dit heeft serieuze gevolgen voor werkgevers en zeker ook voor werknemers.

Er is dan ook een enorme behoefte aan advies-, communicatie- en workflow-automatisering …. en dat is wat wij het beste doen 😉
Daar hebben we jou bij nodig. Wil je liever 3 of 4 dagen werken. Ook dat is bij ons geen probleem.


Wat bieden wij?
Wij rollen de rode loper voor je uit: een arbeidsovereenkomst op maat met een aantrekkelijke mix van salaris, pensioen (zonder eigen bijdrage), laptop, een elektrische BMW i3 als je wilt, of andere zaken die je belangrijk vindt, misschien een fiets in plaats van een auto, een bepaalde opleiding of extra vrije dagen. Praten kan altijd.

Ben jij op zoek naar interessant en relevant werk op een inspirerende plek, met goede kansen voor goede mensen? Dan nodigen wij je graag uit voor een nadere kennismaking, want wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die met ons mee willen denken, werken en groeien.


Voelt deze vacature voor jou als een goede stap in je carrière?
Dan ontvangen wij graag jouw cv via onderstaand sollicitatieformulier.

Nog vragen over de vacature?
Neem dan gerust contact op met Marleen Boots op 06-26612200 of op mboots@pensioennavigator.nl. Zij vertelt je graag meer over deze vacature.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Sollicitatie formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.