Innovatieve software architect (24-40 uur)

Houd het jou ook zo bezig: hoe het handiger, veiliger, sneller, betrouwbaarder of overzichtelijker kan? Voel je je thuis bij enthousiaste collega’s en vind je het leuk om jouw kennis te delen? Word je blij van afwisselend werk in een informele omgeving?

Dan komen wij graag met jou in gesprek. 

Hoe ziet jouw werkterrein eruit?
Als architect werk je zowel aan ons platform als aan een of meer solutions. Enerzijds bewaak je de betrouwbaarheid, security en performance, anderzijds denk je mee over de toepassingen, bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Je bent een gesprekspartner voor niet-ict’ers over ideeën, (on)mogelijkheden, risico’s,  haalbaarheid en aanpak. Collega’s kunnen bij jou terecht voor hulp, kennis en ideeën.

Jouw takenpakket en verdere ontwikkeling stemmen wij zo goed mogelijk af op jouw kwaliteiten, interesses en ambities.

Ontwikkeltools
Front end: Razor, Javascript/JQuery, Ajax, HTML/CSS, Bootstrap
Back end: Visual Studio, C#, ASP.NET MVC, Web services
Database: SQL (MySQL)
Proces: gitHub, Jira


De ideale kandidaat

Als architect volgde je een relevante opleiding en deed je brede ervaring op. Wij denken dan aan tenminste HBO-niveau en zeker 3 jaar relevante ervaring op architect of senior developer niveau.

Wij vinden het een pré als je ervaring hebt met Cloud Computing of High Performance Computing.

Persoon: openminded, constructief, enthousiast
Vakkennis/ervaring: Front end, Back end, Database, Tooling
Werkwijze: analytisch, kwaliteit


Over Pensioennavigator
Eerlijke en begrijpelijke informatie over pensioen voor alle werkgevers en werknemers. Dat is waar wij ons best voor doen. Pensioennavigator is hét IT-platform voor vrijwel alle pensioenaanbieders en veel professionele adviesorganisaties. Pensioennavigator automatiseert het vergelijken en afsluiten van pensioencontracten. Dat scheelt tijd, geld en inzet, waardoor werkgevers sneller een beter voorstel krijgen. Werk mee en groei mee met ons IT-platform. Een garantie voor afwisselend werk. Kom gewoon eens praten over jouw mogelijkheden bij onze professionele, laagdrempelige organisatie.


Wat bieden wij?
We rollen de rode loper voor je uit:
een arbeidsovereenkomst op maat met een aantrekkelijke mix van salaris, pensioen (zonder eigen bijdrage), laptop, een auto als je wilt, of andere zaken die je belangrijk vindt, misschien een fiets in plaats van een auto, een bepaalde opleiding of extra vrije dagen. Praten kan altijd.

Al bestaan we al een tijdje, we lijken soms wel een start-up. Volop plannen en ambitie. Daarom zitten we ook in B.Amsterdam – een voormalige IBM-fabriek – met afstand de grootste start-up-hub en een dynamische en inspirerende plek om te werken.

Ben je op zoek naar interessant en relevant werk op een inspirerende plek, met goede kansen voor goede mensen? Dan nodigen wij je graag uit voor een nadere kennismaking, want wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die met ons mee willen denken, werken en groeien.


Interesse in deze vacature?
Dan ontvangen wij graag jouw cv via onderstaand sollicitatieformulier.

Nog vragen? Neem contact op met Marleen Boots op 06-26612200 of op mboots@pensioennavigator.nl. Ze vertelt je graag meer over deze vacature. 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Sollicitatie formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.