Innovatieve allrounder – finance, contracts & office (24-40 uur)

Houd het jou ook zo bezig: hoe kan het handiger, veiliger, mooier, sneller, overzichtelijker, voordeliger of leuker? Voel je je thuis bij een enthousiast team? Word je blij van een breed takenpakket?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek, want wij zoeken iemand die zorgt voor een tip-top boekhouding en administratie. Een meedenker die zorgt dat de organisatie soepel en professioneel functioneert.


Hoe ziet jouw werkterrein eruit?
voeren en optimaliseren van de financiële administratie
beheren van contracten, abonnementen, leaseauto’s en verzekeringen
archief
kantoorzaken, inkoop en voorraad
veiligheid en BHV  
bijzondere projecten


De ideale kandidaat

Relevante opleiding HBO / MBO+ (HBO werk- en denkniveau)
Minimaal 3 jaar serieuze, relevante werkervaring in een online administratie
IT kennis of ervaring in een commerciële online omgeving (bv. webshop) is een pré
Hands-on, open minded oplossingsdenker
Professioneel, proactief, accuraat
Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift
Communiceert makkelijk met collega’s en klanten


Over Pensioennavigator
Eerlijke en begrijpelijke informatie over pensioen voor alle werkgevers en werknemers. Dat is waar wij ons best voor doen. Pensioennavigator is hét IT-platform voor vrijwel alle pensioenaanbieders en veel professionele adviesorganisaties. We automatiseren en koppelen het advies over en het vergelijken en afsluiten van pensioencontracten. Dat scheelt tijd, geld en inzet, waardoor werkgevers sneller een beter voorstel krijgen. Werk mee en groei mee met ons IT-platform. Een garantie voor afwisselend werk. Kom gewoon eens praten over jouw mogelijkheden bij onze professionele, laagdrempelige organisatie.


Wat bieden wij?
Wij rollen de rode loper voor je uit: een arbeidsovereenkomst op maat met een aantrekkelijk mix van salaris, pensioen (zonder eigen bijdrage), laptop, een elektrische BMW i3 als je wilt, of andere zaken die je belangrijk vindt, misschien een fiets in plaats van een auto, een bepaalde opleiding of extra vrije dagen. Praten kan altijd.


Al bestaan we al een tijdje, we lijken soms wel een start-up. Volop plannen en ambitie. Daarom zitten wij ook in B. Amsterdam – een voormalige IBM-fabriek – met afstand de grootste start-up-hub en een dynamische en inspirerende plek om te werken.


Ben jij op zoek naar interessant en relevant werk op een inspirerende plek, met goede kansen voor goede mensen? Dan nodigen wij je graag uit voor een nadere kennismaking, want wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die met ons mee willen denken, werken en groeien.


Interesse in deze vacature?
Dan ontvangen wij graag jouw cv via onderstaand sollicitatieformulier.

Nog vragen? Neem contact op met Marleen Boots op 06-26612200 of op mboots@pensioennavigator.nl. Zij vertelt je graag meer over deze vacature. 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Sollicitatie formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.